Gute Früchte
Пијалоци - Македонија

Gute Früchte се прави по швајцарски рецепт од најголемиот мајстор за вкусови во светот, швајцарски Givaudan, компанија која го држи приматот за најдобра во нејзиното поле – создавање квалитетни рецептури за врвни брендови.

Ценовното позиционирање покажа дека може да се има квалитетен производ кој нема да бркне длабоко во нашиот џеб. Сокот е пакуван во еколошка Тетрапак амбалажа со FSC стандард, што значи дека за секое исечено дрво при производството се наседени доволен број на дрва за да не се наруши балансот во природата.

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ
Име
тежина
баркод
код
пакет

GUTE FRÜCHTE Orange

200ml

5319991241398

1709

20

GUTE FRÜCHTE Multifruit

200ml

5319991241411

1710

20

GUTE FRÜCHTE Apple

200ml

5319991241381

1708

20

GUTE FRÜCHTE Peach

200ml

5319991241381

1707

20

GUTE FRÜCHTE Orange

500ml

5319991241589

1714

12

GUTE FRÜCHTE Multifruit

500ml

5319991241596

1715

12

GUTE FRÜCHTE Green Apple

500ml

5319991241619

1713

12

GUTE FRÜCHTE Ice Tea Peach

500ml

5319991241626

1716

12

GUTE FRÜCHTE Orange
weight
barcode
code
package
200ml
5319991241398
1709
20
GUTE FRÜCHTE Multifruit
weight
barcode
code
package
200ml
5319991241411
1710
20
GUTE FRÜCHTE Apple
weight
barcode
code
package
200ml
5319991241381
1708
20
GUTE FRÜCHTE Peach
weight
barcode
code
package
200ml
5319991241381
1707
20
GUTE FRÜCHTE Orange
weight
barcode
code
package
500ml
5319991241589
1714
12
GUTE FRÜCHTE Multifruit
weight
barcode
code
package
500ml
5319991241596
1715
12
GUTE FRÜCHTE Green Apple
weight
barcode
code
package
500ml
5319991241619
1713
12
GUTE FRÜCHTE Ice Tea Peach
weight
barcode
code
package
500ml
5319991241626
1716
12