PAPILION
Лична Хигиена - Турција

Влажните марамчиња Premium Papilion® се прават со голема грижа во хигиенски контролирана средина. Пакувањето е убаво дизајнирано со едноставен механизам на отварање и затварање кој долготрајно ја задржува свежината на марамчињата. Овие марамчиња темелно ги чистат нечистотиите од порите на лицето, оставајќи ја кожата мека, еластична и хидрирана долго време додека истовремено се и одлични за отстранување на шминка. Влажните марамчиња Papilion® не содржат алкохол, не содржат парабени и немаат состојки засновани на масло. Сите Papilion® производи се дерматолошки тестирани за безбедно користење и се погодни за сите видови на кожа. Исто така, овие влажни марамчиња се Baby Friendly, односно се производ кој може да се користи за хигиена на бебињата.

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ
Име
тежина
баркод
код
пакет

Wet Wipes Charming Rose

100 wipes

8692857014099

974

18

Wet Wipes Chamomile

100 wipes

8692857014082

975

18

Wet Wipes Lavander

100 wipes

8692857013597

976

18

Wet Wipes Aloe Vera

100 wipes

8692857014716

977

18

Wet Wipes Classic

15 wipes

8692857012293

788

288

Wet Wipes Fruity

15 wipes

8692857013108

788

288

Wet Wipes Kids

15 wipes

8692857013092

788

288

Wet Wipes Charming Rose
weight
barcode
code
package
100 wipes
8692857014099
974
18
Wet Wipes Chamomile
weight
barcode
code
package
100 wipes
8692857014082
975
18
Wet Wipes Lavander
weight
barcode
code
package
100 wipes
8692857013597
976
18
Wet Wipes Aloe Vera
weight
barcode
code
package
100 wipes
8692857014716
977
18
Wet Wipes Classic
weight
barcode
code
package
15 wipes
8692857012293
788
288
Wet Wipes Fruity
weight
barcode
code
package
15 wipes
8692857013108
788
288
Wet Wipes Kids
weight
barcode
code
package
15 wipes
8692857013092
788
288