Паста Зара

Pasta Zara има повеќе од еден век историја и отсекогаш бил воден од семејството Брагањоло, денес во својата четврта генерација.

 

  • Бизнис приказна која продолжува успешно, претворајќи ја малата фабрика во компанија лидер во светот.
  • Секој Брагањоло кој стигнал до врвот на компанијата носи со себе голема иновативност, развој и страст.Чувајќи ја традицијата, фамилијата Брагањоло постојано инвестира во вработените, во производите, но и во иднината на самата компанија.
  • Денес, Фурио, Ариана, Умберто и Франка го отсликуваат претприемачкиот дух на компанијата, секогаш гледајќи напред, но влечејќи ги инспирациите од своите корења.

 

  1. Паста Зара е број еден извозник на тестенини во светот;
  2. Паста Зара е број два произведувач на тестенини;
  3. Паста Зара е број три мелница на пченица за тестенини во Италија
ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ
Име
тежина
баркод
код
пакет

ШПАГЕТИНИ БР2

500 gr.

800 43501 30020

2200

20

ШПАГЕТИ БР3

500 gr.

800 43501 30037

2201

20

ШПАГЕТОНИ БР4

500 gr.

800 43501 30044

2202

20

ШПАГЕТИ ЛИНГВИНИ БР11

500 gr.

800 43501 30112

2204

20

МАКАРОНИ ЅВЕЗДИЧКИ БР18

500 gr.

800 43501 30181

2205

20

МАКАРОНИ РИСОНЕ БР23

500 gr.

800 43500 00415

2206

20

МАКАРОНИ ГРАМИЊА БР26

500 gr.

800 43501 30266

2207

20

МАКАРОНИ ГРАМИЊОНЕ БР27

500 gr.

800 43501 30273

2208

20

МАКАРОНИ МАШНИЧКИ БР31

500 gr.

800 43501 30310

2209

20

МАКАРОНИ СЕДАНИ РИГАТИ БР41

500 gr.

800 43501 30419

2210

20

МАКАРОНИ РИГАТОНИ БР43

500 gr.

800 43501 30433

2211

20

МАКАРОНИ ПЕНЕ РИГАТЕ БР49

500 gr.

800 43501 30495

2212

20

МАКАРОНИ ПЕНОНИ РИГАТИ БР50

500 gr.

800 43501 30501

2213

20

МАКАРОНИ ЛУМАКОНИ БР53

500 gr.

800 43501 30532

2214

20

МАКАРОНИ ЧИФЕРИ БР55

500 gr.

800 43501 30556

2215

20

МАКАРОНИ СПИРАЛИ БР57

500 gr.

800 43501 30570

2216

20

МАКАРОНИ КАВАТАПИ БР61

500 gr.

800 43501 30617

2217

20

МАКАРОНИ СПИРАЛИ ВО БОЈА БР573

500 gr.

800 43500 30573

2218

20

ШПАГЕТИ ИНТЕГРАЛ БР3

500 gr.

800 43500 01382

2219

20

МАКАРОНИ ПЕНЕ РИГАТЕ ИНТЕГРАЛ БР49

500 gr.

800 43500 01399

2220

20

ШПАГЕТИ БЕЗ ГЛУТЕН БР360

500 gr.

800 43500 02143

2221

20

ФИДЕЛИНИ БР100

500 gr.

800 43501 31003

2222

10

ФЕТУЧИНЕ БР205

500 gr.

800 43501 31058

2223

10

ПАПАРДЕЛЕ БР206

500 gr.

800 43502 31062

2224

10

ЗЕЛЕНИ ТАЉАТЕЛИ БР211

500 gr.

800 43503 41118

2225

10

ЛАЗАЊИ БР112

500 gr.

800 43501 31126

2226

12

КАНЕЛОНИ БР115

250 gr.

800 43501 41156

2227

12

ЊОКИ БР173

500 gr.

800 43509 31702

2228

12

КУС КУС БР185

500 gr.

800 43501 31850

2229

12

ШПАГЕТИНИ БР2
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30020
2200
20
ШПАГЕТИ БР3
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30037
2201
20
ШПАГЕТОНИ БР4
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30044
2202
20
ШПАГЕТИ ЛИНГВИНИ БР11
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30112
2204
20
МАКАРОНИ ЅВЕЗДИЧКИ БР18
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30181
2205
20
МАКАРОНИ РИСОНЕ БР23
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43500 00415
2206
20
МАКАРОНИ ГРАМИЊА БР26
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30266
2207
20
МАКАРОНИ ГРАМИЊОНЕ БР27
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30273
2208
20
МАКАРОНИ МАШНИЧКИ БР31
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30310
2209
20
МАКАРОНИ СЕДАНИ РИГАТИ БР41
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30419
2210
20
МАКАРОНИ РИГАТОНИ БР43
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30433
2211
20
МАКАРОНИ ПЕНЕ РИГАТЕ БР49
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30495
2212
20
МАКАРОНИ ПЕНОНИ РИГАТИ БР50
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30501
2213
20
МАКАРОНИ ЛУМАКОНИ БР53
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30532
2214
20
МАКАРОНИ ЧИФЕРИ БР55
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30556
2215
20
МАКАРОНИ СПИРАЛИ БР57
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30570
2216
20
МАКАРОНИ КАВАТАПИ БР61
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 30617
2217
20
МАКАРОНИ СПИРАЛИ ВО БОЈА БР573
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43500 30573
2218
20
ШПАГЕТИ ИНТЕГРАЛ БР3
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43500 01382
2219
20
МАКАРОНИ ПЕНЕ РИГАТЕ ИНТЕГРАЛ БР49
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43500 01399
2220
20
ШПАГЕТИ БЕЗ ГЛУТЕН БР360
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43500 02143
2221
20
ФИДЕЛИНИ БР100
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 31003
2222
10
ФЕТУЧИНЕ БР205
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 31058
2223
10
ПАПАРДЕЛЕ БР206
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43502 31062
2224
10
ЗЕЛЕНИ ТАЉАТЕЛИ БР211
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43503 41118
2225
10
ЛАЗАЊИ БР112
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 31126
2226
12
КАНЕЛОНИ БР115
weight
barcode
code
package
250 gr.
800 43501 41156
2227
12
ЊОКИ БР173
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43509 31702
2228
12
КУС КУС БР185
weight
barcode
code
package
500 gr.
800 43501 31850
2229
12