POLYFLAME
Запалки - Франција

Во раните 1970-ти, Ричард Пирсман, млад холандски турист во Јапонија, открил запалки за еднократна употреба и го пополнил својот багаж со нив со идеја да стане нивниот дистрибутер во Холандија. Тој го создал PolyFlame и наскоро го проширил својот маркетинг во Франција и Германија, диверзифицирајќи ја понудата со додавање на многу престижни лиценци поврзани со светот на запалки.

PolyFlame, од своја страна, постојано расте сите овие години, земајќи значителни пазарни удели во дистрибуцијата на сите видови запалки, и во бизнисот со подароци, со своите брендови Spirit of Saint-Louis, Marksman и други креации.

Преферираната стратегија за управување со PolyFlame да се фокусира на нејзината основна дејност – запалки – доведе до тоа 2014 година да ја врати својата независност од нејзината историска холдинг-компанија, со што стана “чист играч” во својата област.

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ
Име
тежина
баркод
код
пакет

PLAYBOY Che Guevara

1 lighter

3661075120641

1102

50

PLAYBOY Volkswagen

1 lighter

3661075078430

991

50

PLAYBOY Neon

1 lighter

3661075058142

1103

50

PLAYBOY Solid Colors

1 lighter

3661075112745

1101

50

PLAYBOY STPF Bi Colors

1 lighter

9903661075119577

50


PLAYBOY Dentelle

1 lighter

3661075121136

989

50

PLAYBOY Metal

1 lighter

3661075073084

387

50

PLAYBOY Bunny

1 lighter

3661075060961

985

50

PLAYBOY Mini Smooth HP

1 lighter

3661075057749

384

50

PLAYBOY Harmony White & Colors

1 lighter

3661075051792

983

50

PLAYBOY Che Guevara
weight
barcode
code
package
1 lighter
3661075120641
1102
50
PLAYBOY Volkswagen
weight
barcode
code
package
1 lighter
3661075078430
991
50
PLAYBOY Neon
weight
barcode
code
package
1 lighter
3661075058142
1103
50
PLAYBOY Solid Colors
weight
barcode
code
package
1 lighter
3661075112745
1101
50
PLAYBOY STPF Bi Colors
weight
barcode
code
package
1 lighter
9903661075119577
50
PLAYBOY Dentelle
weight
barcode
code
package
1 lighter
3661075121136
989
50
PLAYBOY Metal
weight
barcode
code
package
1 lighter
3661075073084
387
50
PLAYBOY Bunny
weight
barcode
code
package
1 lighter
3661075060961
985
50
PLAYBOY Mini Smooth HP
weight
barcode
code
package
1 lighter
3661075057749
384
50
PLAYBOY Harmony White & Colors
weight
barcode
code
package
1 lighter
3661075051792
983
50