Vital
Храна - Србија

Витал датира уште од 1855 година и претставува една од најголемите и најстари фабрики за масло и билни масти на Балканот.

Со примена на ригорозен систем за контрола на квалитет (ISO 9001, HACCP)  на сите производи и со користење на сопствена акредитирана лабораторија според ISO 17025, Витал ја остварува својата цел за консолидирање на постојните и преземање на нови пазарни позиции.

Портфолиото на Витал се состои од: сончогледово масло кое е произведено од најдобрите сорти на сончогледово семе и рафинирано на најсовремен начин, билна маст која е добиена со посебен процес на кристализација од најквалитетни растителни масти и масла поради кои не создава холестерол, стони маргарин, намазни маргарин, кечап и Мајовита мајонез кој е избран за производ на годината 2018 во Србија.

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ
Име
тежина
баркод
код
пакет

Сончогледово масло

920гр

8600109113117

111311

15

Билна маст

1 кг

8600109125011

112501

12

2кг

8600109125028

112502

6

Стони маргарин

250гр

8600109132026

113202

40

Мајовита мајонез

600гр

8600109 141592

114159

6

Сончогледово масло
weight
barcode
code
package
920гр
8600109113117
111311
15
Билна маст
weight
barcode
code
package
1 кг
8600109125011
112501
12
2кг
8600109125028
112502
6
Стони маргарин
weight
barcode
code
package
250гр
8600109132026
113202
40
Мајовита мајонез
weight
barcode
code
package
600гр
8600109 141592
114159
6