Hell
Пијалоци - Унгарија

HELL ENERGY е млад успешен играч на дводеценискиот и динамичен развој на сцената и пазарор за енергетски пијалаци. HELL е исто така и еден од најмодерните брендови на FMCG, што се докажува со својот краток пат до успех и експлодирање на извозни пазари.

Брендот, кој беше роден во 2006 година, стана доминантен конкурент на меѓународните пазари во рок од три години. Како главен избор на потрошувачи на неколку пазари, тој сега е достапен во речиси 50 земји ширум светот. Тајната на HELL ENERGY лежи во исклучителен квалитет, совршена цена / вредност на брендот, широка достапност (имаат за цел да постигнат 70% дистрибуција во секоја земја), меѓународната маркетинг комуникација позадина и последно, но не и најмалку важно позиционирање на брендот според потреби на потрошувачите.

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ
Име
тежина
баркод
код
пакет

HELL Energy Drink Classic

250ml

5999884034469

1004

24

HELL Energy Drink Red Grape

250ml

5999884034506

1006

24

HELL Energy Drink Apple

250ml

5999884034612

1005

24

HELL Energy Drink Classic
weight
barcode
code
package
250ml
5999884034469
1004
24
HELL Energy Drink Red Grape
weight
barcode
code
package
250ml
5999884034506
1006
24
HELL Energy Drink Apple
weight
barcode
code
package
250ml
5999884034612
1005
24