CITY
Северен регион (Велес,Куманово,Гостивар,Тетово), Македонија
SALARY
CONTRACT
DEPARTMENT
Продажба
JOB POST
29/11/2019 - 28/12/2019
POSITIONS
1
РЕГИОНАЛЕН ПРОДАЖЕН МЕНАЏЕР/КА

Oглас за работа: РЕГИОНАЛЕН ПРОДАЖЕН МЕНАЏЕР/КА

Локација: Северен регион (Велес,Куманово,Гостивар,Тетово), Македонија

Оддел: Продажба

Рок за пријавување: 28.12.2019

Позиција: 1

 

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Регионален продажен менаџер/ка за северниот регион-Македонија                            

  Услови за работа:

 • Редовна месечна плата
 • Полно работно време- 40 часа
 • Работа на определено време
 • Пријатна работна атмосфера
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства

 

Потребни квалификации:

 • Високо образование, економија или друго
 • Возачка дозвола, Б категорија;
 • Посетувани семинари и курсеви за продажба, комуникациски вештини, преговарање, управување;
 • Најмалку 5 – 7 години работно искуство во продажба, од кои 3 години на раководна позиција;
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Општо познавање на модерната комуникациска технологија;

 

Работни задачи:

 • Планирање, спроведување и презентирање на продажните планови пред менаџерскиот тим
 • -Менаџирање буџети и планови за наплата
 • Регрутирање и обучување соработници
 • Планирање и креирање годишен план за работа, наплата и маркетинг поддршка во својот регион
 • Создавање на нови можности за продажба и одржување на професионални односи со партнери
 • Контрола на работењето на продажните центри и унапредување на нивните резултати

 

 • Анализа на конкуренција и идентификување трендови што влијаат на продажните резултати,
 • Подготвување и доставување до претпоставениот анализи, извештаи и информации во врска со продажбата и работата на продажните центри во регионот.
 • Развивање и давање препораки за подобрувања на процедури, правилници, стандарди, спецификации, методи и процеси во својата област.
 • Управување и координирање на работата на сите вработени во продажните центри во неговиот регион.
 • Поставување цели и мотивирање на соработниците во тимот
 • Грижа за функционалност на тимот и одржување високо ниво на продуктивност
 • Изготвување извешати за сработеното

 

 

 

 

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

 

Краен рок за аплицирање: 28.12.2019

 

ARE YOU INTERESTED?