ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА НАШИОТ ТИМ

Нудиме конкурентни плати на сите наши вработени, како и шанса за проширување на вашето знаење и вештини во различни сектори.
УНАПРЕДУВАЧ/КА НА ПРОДАЖБА
06/12/2019 - 06/01/2020
Oглас за работа: УНАПРЕДУВАЧ/КА НА ПРОДАЖБА   Локација: Скопје, Македонија Оддел: Продажб...
ПОГЛЕДНИ

РАКОВОДИТЕЛ/КА НА ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР – ТЕТОВО
29/11/2019 - 28/12/2019
Еуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни ...
ПОГЛЕДНИ

РЕГИОНАЛЕН ПРОДАЖЕН МЕНАЏЕР/КА
29/11/2019 - 28/12/2019
 Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покри...
ПОГЛЕДНИ

МАГАЦИНСКИ РАБОТНИК-СКОПЈЕ
26/11/2019 - 26/12/2019
Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни ...
ПОГЛЕДНИ

ВОЗАЧ- ДОСТАВУВАЧ
20/11/2019 - 20/12/2019
Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни ...
ПОГЛЕДНИ

УНАПРЕДУВАЧ/КА НА ПРОДАЖБА
18/11/2019 - 18/12/2019
Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни ...
ПОГЛЕДНИ