ВАШИОТ ПРОИЗВОД ПРВ

Од нарачка до достава за помалку од 48 часа, вашиот производ е секогаш на прво место.

Дистрибуција


Со нашата интегрирана логистика и обемна дистрибутивна мрежа, вашите производи секогаш ќе бидат доставени навремено, прецизно и безбедно.

Продажба


Нашиот процес на продажба на производите се изведува со голема прецизност не само до продажните места, туку и до крајните потрошувачи.

Најголемата дистрибутивна мрежа во државата


Територијата на Македонија целосно ја покриваме со 15 дистрибутивни центри и над 1,500 дневни посети и достави во повеќе од 5,000 продажни места ширум државата.

15
ДИСТРИБУТИВНИ
ЦЕНТРИ

со вкупно над 5,000 м2 магацински простор на територијата на Македонија.

87
ДИСТРИБУТИВНИ
ВОЗИЛА

опремени со најнова технологија за следење и дневно планирање на рути.

145
ПРОФЕСИОНАЛЦИ
ЗА ПРОДАЖБА

кои постојано го прошируваат своето знаење за дистрибуција и логистика.

1,500
ДНЕВНИ
ДОСТАВИ

и посети во над 5,000 различни продажни места ширум државата.

Нашите партнери

Еуро Табак ги нуди своите услуги на клиенти од број различни индустрии, вклучувајќи прехрамбена, тутун, хемиска, телекомуникациска и хигиена за домаќинства.

Придружете се на нашиот тим

Нудиме конкурентни плати на сите наши вработени, како и шанса за проширување на вашето знаење и вештини во различни сектори.

Референт во финансии
Локација: Скопје
Сектор: Финансии
Позиција: 1
Бизнис Аналитичар
Локација: Скопје
Сектор: Контролинг
Позиција: 1
Унапредувач на продажба- Реон Тетово/Гостивар
Локација: Реон Тетово/Гостивар
Сектор: Продажба
Позиција: 1
Дознајте од нашите партнери

Ние се гордееме со нивото на задоволство на нашите партнери, како и пласманот на нивните производи, продажбата, и задоволните купувачи.

Imperial Tobacco со големо внимание ги избира и промовира деловните односи со нивните најважни партнери – дистрибутерите. Еуро Табак е еден од нив. Нашите долгорочни деловни односи ни овозможуваат да бидеме успешни во донесувањето на нашите производи блиску до купувачите и потрошувачите на нашиот пазар.

Кирил Величковски
Market Manager Southern Balkans
Спремни сте за понуда?

Доколку сте заинтересирани за соработка, пополнете ја формата и испратете ни барање за понуда. Нашиот тим ќе ви одговори во најбрзо можно време.