ПАРТНЕРИ
НАШИТЕ ПАРТНЕРИ

Нашите партнери – добавувачи се производители на водечки брендови во Европа и пошироко. Преку нашата продажна и маркетингшка сила, нивните производи ги пласираме на македонскиот пазар, до секое продажно место. Континуирано ја развиваме понудата за овие брендови на пазарот, а воедно ја развиваме и потребата кај потрошувачите за избор на квалитетни производи. Постојаната соработка, споделувањето на know-how и континуираната надградба на тимовите, овие брендови ги прави и лидери на македонскиот пазар.

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ
Pasta Zara

VITAL

Храна - Србија
IMPERIAL TOBACCO

Тобако - Велика Британија
T-MOBILE

Телекомуникации - Македонија
SAPONIA

Хигиена за Домаќинства - Хрватска
KANDIT

Храна - Хрватска
FRANCK

Пијалоци - Хрватска
HELL

Пијалоци - Унгарија
CHIO

Храна - Германија
GUTE FRÜCHTE

Пијалоци - Македонија
BLOOM

Хигиена за Домаќинства - Македонија
POLYFLAME

Запалки - Франција
PAPILION

Лична Хигиена - Турција
СПРЕМНИ СТЕ ДА ГО ДОДАДЕТЕ И ВАШИОТ ПРОИЗВОД НА ЛИСТАТА?

Доколку сте заинтересирани за соработка, пополнете ја формата и испратете ни барање за понуда. Нашиот тим ќе ви одговори во најбрз можен рок.