CLIPPER

CLIPPER- најпознатиот европски бренд за запалки.

CLIPPER- еден од најголемите производители на запалки во светот.

CLIPPER уште од самиот почеток во 1972 година е препознатлив по ствојот премиум квалитет и уникаетен изглед на запалки.

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ
Име
тежина
баркод
код
пакет

Clipper Solid Colors


8412765008504

42120

24

Clipper Print


8412765508905

42120

24

Clipper Print


8412765508905

42120

24

Clipper Print


8412765508905

42120

24

Clipper Solid Colors
weight
barcode
code
package
8412765008504
42120
24
Clipper Print
weight
barcode
code
package
8412765508905
42120
24
Clipper Print
weight
barcode
code
package
8412765508905
42120
24
Clipper Print
weight
barcode
code
package
8412765508905
42120
24