ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА НАШИОТ ТИМ

Нудиме конкурентни плати на сите наши вработени, како и шанса за проширување на вашето знаење и вештини во различни сектори.
РАКОВОДИТЕЛ-КА НА ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР – ТЕТОВО
31/01/2020 - 25/02/2020
Еуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни ...
ПОГЛЕДНИ

ЗАМЕНСКИ РАБОТНИК – За реон Тетово и Гостивар
24/01/2020 - 25/02/2020
Oглас за работа: ЗАМЕНСКИ РАБОТНИК – За реон Тетово и Гостивар   Локација: Тетово/Гостивар Оддел: Продажба<...
ПОГЛЕДНИ

Теренски комерцијален референт – Струмица
23/01/2020 - 25/02/2020
Oглас за работа: Теренски комерцијален референт   Локација: Струмица Оддел: Продажба Рок за пријавување:...
ПОГЛЕДНИ

Теренски комерцијален референт – Кочани
23/01/2020 - 25/02/2020
Oглас за работа: Теренски комерцијален референт   Локација: Кочани Оддел: Продажба Рок за пријавување: 2...
ПОГЛЕДНИ