Главни канцеларии
Босна и Херцеговина 11А, 1000 Скопје, Македонија
TEL389 (2) 2612773
FAX389 (2) 2618411
EMAILeurotabak@eurotabak.com.mk
Контакт

Имате прашање? Пратете ни порака.

  Испрати

  Со пополнување на оваа контакт форма и испраќање на порака до нас, давате согласност да ги процесираме Вашите лични податоци за потребата на понатамошна деловна соработка.

  Не се согласувам

  Нашите регионални менаџери

  Територијата на Македонија ја покриваме преку 4 дистрибутивни региони. Секој регион го води регионален менаџер кој ви стои на располагање за сите ваши потреби.

  СКОПЈЕ
  &nbsp
  МАКЕДОНИЈА СЕВЕР
  Куманово, Тетово, Гостивар
  МАКЕДОНИЈА ЈУГОЗАПАД
  Битола, Ресен, Охрид, Дебар, Кичево, Прилеп, Струга
  МАКЕДОНИЈА ЈУГОИСТОК
  Кочани, Штип, Струмица, Гевгелија, Кавадарци
  Барање за понуда

  Испратете ни податоци за вашите производи, и за каква соработка сте заинтересирани, и ќе ви пратиме понуда во најкраток можен рок.