Imperial Tobacco
Тобако - Велика Британија

Во текот на изминатите 100 години, Империал Тобако се етаблира како еден од водечките светски производители на висок квалитет на производи од тутун. Нивната основна дејност е изградена околу портфолиото на тутун кој им нуди на потрошувачите сеопфатен избор. Еуротабак, од основањето е ексклузивен дистрибутер на производите на ITG (Imperial Tobacco Group) на домашниот пазар.