Chio
Храна - Германија

Бренд кој постои на пазарот повеќе од половина век. Почетокот на Chio датира уште од далечната 1962, кога е отворена првата фабрика за Chio Chips – The Hofgut.

Гарантиран квалитет и вкус, Chio Chips е произведен целосно од природни состојки, вкусови и ароми, направен од квалитетни суровини и приготвен со огромна грижа. Направен од најдобрите компири, чисто сончогледово масло, неспоредливи зачини и што е најважно, без вештачки засилувачи на вкус и без синтетичка боја.

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ
Име
тежина
баркод
код
пакет

Chio Chips Ready Hot Peperoni

140g

3856021303081

00200244

18

Chio Chips Red Paprika

140g

3856021303067

00200243

18

Chio Chips Sour Crème & Onion

140g

3856021303104

00200245

18

Chio Chips Intense Sour cream & herbs

130g

3856021304552


18

Chio Chips Intense creamy paprika

130g

3856021303142

00200247

18

Chio Chips Ready Ketchup

90g

3856021305177

00200384

24

Chio Chips Red Paprika

90g

3856021303838

00200301

24

Chio Chips Sour Crème & Onion

90g

3856021305153

00200383

24

Chio Chips Ready Salted

40g

3856021305115

00200381

30

Chio Chips Red Paprika

40g

3856021303814

00200300

30

Chio Chips Ready Hot Peperoni
weight
barcode
code
package
140g
3856021303081
00200244
18
Chio Chips Red Paprika
weight
barcode
code
package
140g
3856021303067
00200243
18
Chio Chips Sour Crème & Onion
weight
barcode
code
package
140g
3856021303104
00200245
18
Chio Chips Intense Sour cream & herbs
weight
barcode
code
package
130g
3856021304552
18
Chio Chips Intense creamy paprika
weight
barcode
code
package
130g
3856021303142
00200247
18
Chio Chips Ready Ketchup
weight
barcode
code
package
90g
3856021305177
00200384
24
Chio Chips Red Paprika
weight
barcode
code
package
90g
3856021303838
00200301
24
Chio Chips Sour Crème & Onion
weight
barcode
code
package
90g
3856021305153
00200383
24
Chio Chips Ready Salted
weight
barcode
code
package
40g
3856021305115
00200381
30
Chio Chips Red Paprika
weight
barcode
code
package
40g
3856021303814
00200300
30