TOSHIBA

TOSHIBA -најпрепознатливиот јапонски бренд за батерии во светот.

TOSHIBA е светски водечки производител на алкални, цинк, манган и литиум батерии.

Одделот за батерии на TOSHIBA константно инвестира во истражување и развој, се со цел да дизајнира иновативни производи. TOSHIBA секогаш употребува материјали од премиум  класа, кои одржуваат супериорен квалитет и перформанси.

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ
Име
тежина
баркод
код
пакет

TOSHIBA LR03GCP BP-4 AAA

/

4904530592607

152648

12

TOSHIBA LR03GCP BP6 2F AAA

/

4904530592614

152654

12

TOSHIBA LR6GCP BP-4 AA

/

4904530592546

152650

12

TOSHIBA LR6GCP BP6 2F AA

/

4904530592553

152658

12

TOSHIBA LR6GCP MP-16 АА

/

4904530593277

154741

6

LR03GCP BP8MS4F (4+4) AAA

/

4904530592621

152655

12

LR6GCP BP8MS4F (4+4) AA

/

4904530592560

152659

12

TOSHIBA R03KG SP-2TGTE AAA

/

4904530590894

152591

20

TOSHIBA R6KG SP-4TGTEG AA

/

4329701333

152571

10

TOSHIBA LR03GCP MP-20 ААА

/

4904530593314

154747

8

TOSHIBA LR03GCP BP-4 AAA
weight
barcode
code
package
/
4904530592607
152648
12
TOSHIBA LR03GCP BP6 2F AAA
weight
barcode
code
package
/
4904530592614
152654
12
TOSHIBA LR6GCP BP-4 AA
weight
barcode
code
package
/
4904530592546
152650
12
TOSHIBA LR6GCP BP6 2F AA
weight
barcode
code
package
/
4904530592553
152658
12
TOSHIBA LR6GCP MP-16 АА
weight
barcode
code
package
/
4904530593277
154741
6
LR03GCP BP8MS4F (4+4) AAA
weight
barcode
code
package
/
4904530592621
152655
12
LR6GCP BP8MS4F (4+4) AA
weight
barcode
code
package
/
4904530592560
152659
12
TOSHIBA R03KG SP-2TGTE AAA
weight
barcode
code
package
/
4904530590894
152591
20
TOSHIBA R6KG SP-4TGTEG AA
weight
barcode
code
package
/
4329701333
152571
10
TOSHIBA LR03GCP MP-20 ААА
weight
barcode
code
package
/
4904530593314
154747
8