ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Продажба
JOB POST
08/07/2024 - 08/08/2024
ПОЗИЦИИ
1
Бренд Менаџер


Еуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи

              ЕУРОТАБАК ИМА ПОТРЕБА ОД БРЕНД МЕНАЏЕР

Цел на работното место:

Гарантира спроведување на маркетинг стратегијата и активностите за брендовите на компанијата, обезбедувајќи концепти и активности за поединечни брендови и артикли со цел да ја зголемува свесноста на пазарот за брендовите, да развива силни, препознатливи и конкурентни брендови и да обезбеди повисоко учество на брендовите во пазарот.

Главни одговорности:

 • Развива, приспособува и спроведува маркетинг стратегија за брендови;
 • Ги креира и спроведува годишните маркетинг планови за брендовите вклучувајќи и цели, цени, вредност за купувачите, имиџ, визуелна презентација, креатива, новитети;
 • Управува со проекти и активности за лансирање на брендови и производи/артикли во портфолиото на компанијата согласно плановите за промоција и буџети;
 • Гарантира креаирање на позитивен имиџ на брендот и ги пренесува комуникациските пораки на брендот до купувачите и потрошувачите;

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време- 40часа;
 • Работа на определено време со можност за продолжување на неопределено;
 • Обезбедени услови за работа (најнова технологија)
 • Службено возило достапно 24/7
 • Приватно здравствено осигурување и животно осигурување
 • Исплата на минат калкулиран труд;
 • Континуирани обуки и стручно доусовршување;

Потребни квалификации:

 • Високо обраозвание (Економска насока);
 • Искуство во работа со буџети;
 • Минимум 5 години искуство во продажба;
 • Комуникациски вештини;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Одлично познавање на MC Office- Excell, Word;


Како да аплицирате:

    Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?