ГРАД
Реон Југоисток
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Продажба
JOB POST
02/04/2024 - 02/05/2024
ПОЗИЦИИ
2
УНАПРЕДУВАЧ НА ПРОДАЖБА- РЕОН ЈУГОИСТОК
Еуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

УНАПРЕДУВАЧ НА ПРОДАЖБА- РЕОН ЈУГОИСТОК

 Одговара за остварување на висока изложеност и видливост на асортиманот, брендовите и артиклите со целда придонесе за зголемување на продажбата и реализација на поставените таргети.

Одговорности како Унапредувач на продажба:

 • Гради добри односи на соработка со секое продажно место, врши проверка на залихите и роковите на производите на лагер и договара спроведување.
 •  Поставува и одржува сталежи, дисплеи и други видови на опрема за изложување на брендовите иартиклите во согласност со процедурите и стандардите.

 

Ако сметате дека :

 •  Сте тимски играч
 • Сакате работа во динамична и кретивна средина
 • Немате проблем со менаџмент на време
 • Поседувате одлични комуникациски вештини

                        Тогаш сте личноста за оваа работна позиција!

Аплицирајте сега и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

  

За возврат Еуро Табак нуди :

 • Можност за професионален и личен развој
 • Пријатна и пријателска работна средина
 • Постојано вработување и конкурентна плата
 • Динамична работа

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време- 40 часа;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни метеријално-технички средства;

Како да аплицирате:

    Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?