ГРАД
Тетово/Гостивар
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Логистика
JOB POST
01/04/2024 - 01/05/2024
ПОЗИЦИИ
1
ВОЗАЧ ДОСТАВУВАЧ – ТЕТОВО/ГОСТИВАР

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

Еуротабак има потреба од Возач доставувач за реон ТЕТОВО/ГОСТИВАР

ВОЗАЧ ДОСТАВУВАЧ ЗА ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР ТЕТОВО/ГОСТИВАР:

 

Одговара за квалитетна и ефикасна дистрибуција на стоки до купувачите на пазарот и до други организациски единици во компанијата со цел да бидат квалитетно и навремено услужени.

Одговорности како Возач доставувач :

 • Навремена достава на стоки до продажно место согласно план за дистрибуција
 • Управување со товарно возило и да имате возачка дозвола Ц категорија
 • Да се грижите за хигиената и одржување на чистотата на возилото како и негово соодветно паркирање и сместување.
 • Да вршите истовар и утовар според потребите

 

 

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време- 40 часа;
 • Работа на определено време;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

 

Потребни квалификации:

 • Средно или високо образование;
 • Возачка дозвола, Ц категорија;
 • Комуникациски вештини;
 • Општо познавање на модерната комуникациска технологија;
 • Способност за управување со патничко возило;

Како да аплицирате:

    Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?