Chio
Храна - Германија

Бренд кој постои на пазарот повеќе од половина век. Почетокот на Chio датира уште од далечната 1962, кога е отворена првата фабрика за Chio Chips – The Hofgut.

Гарантиран квалитет и вкус, Chio Chips е произведен целосно од природни состојки, вкусови и ароми, направен од квалитетни суровини и приготвен со огромна грижа. Направен од најдобрите компири, чисто сончогледово масло, неспоредливи зачини и што е најважно, без вештачки засилувачи на вкус и без синтетичка боја.

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ
Име
тежина
баркод
код
пакет

Chio Chips Red Paprica

140g

5941445668224

1252

16

255g

5941445669856

1320

12

Chio Chips Sour Crème & Onion

140g

5941445668255

1253

16

255g

5941445669863

1319

12

Chio Chips Intense Salt

140g

5941445668453

1309

16

Chio Chips Intense Sour cream & herbs

140g

5941445668491

1311

16

Chio Chips Intense Spicy Cheese

140g

5941445668477

1313

16

Chio Tortillas Hot Fiesta Chili

75g

4001242002650

1322

12

Chio Tortillas Creamy Nacho Cheese

75g

4001242002636

1323

12

Chio Tortillas Touch of Salt

75g

4001242002629

1324

12

Chio Dip Hot Salsa

200g

4001242003015

1325

6

Chio Dip Hot Cheese

200g

4001242003022

1326

6

Chio Chips Red Paprica
weight
barcode
code
package
140g
5941445668224
1252
16
255g
5941445669856
1320
12
Chio Chips Sour Crème & Onion
weight
barcode
code
package
140g
5941445668255
1253
16
255g
5941445669863
1319
12
Chio Chips Intense Salt
weight
barcode
code
package
140g
5941445668453
1309
16
Chio Chips Intense Sour cream & herbs
weight
barcode
code
package
140g
5941445668491
1311
16
Chio Chips Intense Spicy Cheese
weight
barcode
code
package
140g
5941445668477
1313
16
Chio Tortillas Hot Fiesta Chili
weight
barcode
code
package
75g
4001242002650
1322
12
Chio Tortillas Creamy Nacho Cheese
weight
barcode
code
package
75g
4001242002636
1323
12
Chio Tortillas Touch of Salt
weight
barcode
code
package
75g
4001242002629
1324
12
Chio Dip Hot Salsa
weight
barcode
code
package
200g
4001242003015
1325
6
Chio Dip Hot Cheese
weight
barcode
code
package
200g
4001242003022
1326
6