Kimberly-Clark

Зошто Huggies?


Huggies е американски бренд на пелени за еднократна употреба и марамчиња за бебиња кои се произведуваат од Kimberly-Clark.

 

Никој нема повеќе да се грижи за здравјето и благосостојбата на вашето бебе од вас. Ние сме инспирирани од вашата посветеност, па затоа секоја одлука што ја носиме и секој чекор што го правиме е наменет да обезбедиме Huggies број еден бренд по продажба на  влажни марамици и втор најпродаван бренд за пелени во светот да помогне да се одржи кожата на вашето бебе чиста и здрава.

Со висок капацитет за апсорпција и удобно вклопување, Huggies е примарен избор за повеќето родители ширум светот.