Kimberly-Clark

Зошто Huggies?


Huggies е американски бренд на пелени за еднократна употреба и марамчиња за бебиња кои се произведуваат од Kimberly-Clark.

 

Никој нема повеќе да се грижи за здравјето и благосостојбата на вашето бебе од вас. Ние сме инспирирани од вашата посветеност, па затоа секоја одлука што ја носиме и секој чекор што го правиме е наменет да обезбедиме Huggies број еден бренд по продажба на  влажни марамици и втор најпродаван бренд за пелени во светот да помогне да се одржи кожата на вашето бебе чиста и здрава.

Со висок капацитет за апсорпција и удобно вклопување, Huggies е примарен избор за повеќето родители ширум светот.

 

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ
Име
тежина
баркод
код
пакет

Elite Soft Size 1

3-5 kg

5029053564876

2592011

26 pcs/pack

Elite Soft Size 2

4-6 kg

5029053564906

2592321

24 pcs/pack

Huggies UC Mega (3) 80pcs Boy

5-9 kg

5029053543598

9402493

80 pcs/pack

Huggies UC Mega (3) 80pcs Girl

5-9 kg

5029053543604

9402494

80 pcs/pack

Huggies UC Mega (4) 66pcs Boy

8-14 kg

5029053543611

9402595

66 pcs/pack

Huggies UC Mega (4) 66pcs Girl

8-14 kg

5029053543628

9402596

66 pcs/pack

Huggies UC Mega (5) 56pcs Boy

12-22 kg

5029053543635

9402497

56 pcs/pack

Huggies UC Mega (5) 56pcs Girl

12-22 kg

5029053543642

9402498

56 pcs/pack

Huggies Wipes Pure 56/1


5029053550039

2434136


Huggies Wipes Pure 3*56


5029053550091

2434333

3*56 pcs/pack

Elite Soft Size 1
weight
barcode
code
package
3-5 kg
5029053564876
2592011
26 pcs/pack
Elite Soft Size 2
weight
barcode
code
package
4-6 kg
5029053564906
2592321
24 pcs/pack
Huggies UC Mega (3) 80pcs Boy
weight
barcode
code
package
5-9 kg
5029053543598
9402493
80 pcs/pack
Huggies UC Mega (3) 80pcs Girl
weight
barcode
code
package
5-9 kg
5029053543604
9402494
80 pcs/pack
Huggies UC Mega (4) 66pcs Boy
weight
barcode
code
package
8-14 kg
5029053543611
9402595
66 pcs/pack
Huggies UC Mega (4) 66pcs Girl
weight
barcode
code
package
8-14 kg
5029053543628
9402596
66 pcs/pack
Huggies UC Mega (5) 56pcs Boy
weight
barcode
code
package
12-22 kg
5029053543635
9402497
56 pcs/pack
Huggies UC Mega (5) 56pcs Girl
weight
barcode
code
package
12-22 kg
5029053543642
9402498
56 pcs/pack
Huggies Wipes Pure 56/1
weight
barcode
code
package
5029053550039
2434136
Huggies Wipes Pure 3*56
weight
barcode
code
package
5029053550091
2434333
3*56 pcs/pack