Македонски Телеком
Телекомуникации - Македонија

Еуро Табак поседува најголема мрежа на продажни места со инсталирани електронски уреди за е-дополна на кредит. На потрошувачите им овозможуваме 24 часовна техничка поддршка и реализација на трансакциите во најкраток временски период.