ГРАД
Кочани
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Продажба
JOB POST
01/11/2022 - 01/12/2022
ПОЗИЦИИ
1
Раководител на продажен центар (Кочани)

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Раководител на продажен центар – Кочани

 

Цел на работното место:

 

– Гарантира спроведување на ефикасна продажба и дистрибуција на стоки до купувачите. Ги раководи, планира, организира, насочува и контролира сите деловни, административни, продажни и дистрибутивни активности на продажниот центар на зададената продажна територија. Гарантира реализација на продажните цели и резултати. Спроведува активности за зголемување на продажните резултати и учество во пазарниот сегмент.

 

Услови за работа:

– Редовна месечна плата;

– Полно работно време- 40 часа;

– Работа на определено време;

– Пријатна работна атмосфера;

– Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

 

Потребни квалификации:

– Средно или високо образование;

– Возачка дозвола, Б категорија;

– Најмалку 5 – 7 години работно искуство во продажба и дистрибуција, од кои најмалку 3 години како раководител или тим лидер во продажба.

– Комуникациски вештини;

– Добро познавање на деловниот Англиски јазик

– Искуство во работење со канцелариска опрема;

– Општо познавање на модерната комуникациска технологија;

– Способност за управување со патничко и товарно возило;

 

 

Работни задачи:

 

– Управување и водење на продажен центар и продажна сила;

– Унапредување на продажба

– Управување со готовински средства

– Управување со документација

– Анализа и корективни мерки

– Маркетинг и маркетинг материјали

– Надзор и контрола

– Извештаи

– Договори со купувачи

– Законска регулатива и процедури

– Управување со луѓе

 

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на Еуро Табак.

 

Краен рок за аплицирање: до 01.12.2022

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?