ГРАД
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Човечки Ресурси
JOB POST
15/11/2022 - 15/12/2022
ПОЗИЦИИ
1
HR Специјалист

Ќе соработуваш директно со Менаџерот за HR и ќе имаш важна улога во HR секторот. Како HR Специјалист ќе го поддржуваш HR тимот во дневни оперативни и административни задачи и одговорности.

 

Какви задачи те очекуваат

 

· Асистирање при имплементација на HR процеси

· Креирање и менаџирање на сите документи при вработување, трансфер и прекин на работен однос

· Соработка при имплементирање на сите евалуации/извештаи од страна на HR секторот

· Поддршка при регрутација на нови вработени

· Одговорност за опретивни HR задачи од вовед на нови вработени до излезно интервју

· Контакт лице за нашите надворешни соработници во областа на HR

· Одговорност за менаџирање на отсуства и присуства

· Поддршка на HR софтверот, вклучувајќи оддржување и администарција на досиеа на вработени

· Подготовки на HR новости

· Соработка во развој на вработени и подобрување на плановите за обуки

· Соработка со Менаџер за унапредување на организациската култура, бизнис стратегијата и профилите на таленти потребни

 

Какви услови те очекуваат кај нас:

 

· Конкурентна и фер плата

· Млад, посветен и мотивиран тим

· Развој на вештини и можности за раст во кариера

· Флексибилност во работењето и работното време

· Забавна, транспарентна и полна со почита работна атмосфера

 

Што ти е потребно

 

· Неопходно високо образование

· Искуство на слична работна позиција или слични одговорности

· Одлични организациони и комуникативни способноисти

· Основно познавање на Англиски јазик

· Професионалност

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?