ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Продажба
JOB POST
07/02/2023 - 07/03/2023
ПОЗИЦИИ
1
КОМЕРЦИЈАЛИСТ / КА – Скопје

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Комерцијалист/ка за реон Скопје

 

Цел на работното место:

Одговара за остварување на конкретни продажни резултати, за обезбедување на присутност и достапност на асортиманот, на брендовите и артиклите на компанијата на продажно место со цел да придонесе за зголемување на продажбата и реализација на поставените таргети.

Услови за работа:

– Редовна месечна плата;

– Полно работно време- 40 часа;

– Работа на определено време;

– Пријатна работна атмосфера;

– Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

Потребни квалификации:

– Средно или високо образование;

– Возачка дозвола, Б категорија;

– Најмалку 1 година искуство во продажба;

– Комуникациски вештини;

– Познавање на англиски јазик;

– Искуство во работење со канцелариска опрема;

– Општо познавање на модерната комуникациска технологија;

– Способност за управување со патничко возило;

Работни задачи:

– Планирање и организирање на продажни активности;

– Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата;

– Развивање и одржување на односите со клиентите;

– Прием на нарачки и наплата;

– Изработка на потребна документација;

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на Еуро Табак.

 

Краен рок за аплицирање: до 06.03.2023

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?