ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Финансии
JOB POST
18/07/2023 - 14/08/2023
ПОЗИЦИИ
1
Референт во сектор на финансии

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Референт во секторот Финансии.

 

Цел на работното место:

Одговара за работење со финансиските и сметководствените информации на организацијата, со што овозможува носење на информирани одлуки. Анализира стабилност на компанијата и доставува финансиски информации до останатите деловни единици, со што им овозможува да прават буџетирања и да носат одлуки.

 

Услови за работа и бенефиции:

· Редовна месечна плата;

· Полно работно време – 40 часа;

· Работа на определено време со можност за продолжување на неопределено

· Пријатна работна атмосфера;

· Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

· Приватно здравствено осигурување;

· Континуирани обуки и стручно доусовршување

Потребни квалификации:

· Високо образование ( Економска насока);

· Најмалку 2 години искуство во финансии или сметководство;

· Комуникациски вештини;

· Познавање на англиски јазик;

· Одлично познавање на MC Office – Excel, Word

 

Работни задачи:

· Врши усогласување на картици со коминтенти, изготвува записници и конфирмации

· Книжи изводи и контактира со коминтенти

 

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на Еуро Табак.

Краен рок за аплицирање: до 14.08.2023

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?