ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Продажба
JOB POST
22/08/2019 - 22/09/2019
ПОЗИЦИИ
1
Теренски комерцијален референт(продажба од комбе) Скопје

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

Еуротабак има потреба од Теренски комерцијален референт – Скопје

Услови за работа:
– Редовна месечна плата;
– Полно работно време- 40 часа;
– Работа на определено време;
– Пријатна работна атмосфера;
– Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

Потребни квалификации:
– Средно или високо образование;
– Возачка дозвола, Б категорија;
– Најмалку 1 година искуство во продажба;
– Комуникациски вештини;
– Познавање на англиски јазик;
– Искуство во работење со канцелариска опрема;
– Општо познавање на модерната комуникациска технологија;

Работни задачи:
– Планирање и организирање на продажни активности;
– Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата;
– Развивање и одржување на односите со клиентите;
– Прием на нарачки и наплата;
– Изработка на потребна документација

Како да аплицирате:
Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на Еуро Табак.

Краен рок за аплицирање: до 22.09.2019

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?