ГРАД
Тетово - Гостивар
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Продажба
JOB POST
07/02/2023 - 07/03/2023
ПОЗИЦИИ
1
Унапредувач на продажба – Тетово – Гостивар

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

Еуротабак има потреба од Унапредувач на продажба – Тетово – Гостивар

 

Цел на работното место:

Одговара за остварување на висока изложеност и видливост на асортиманот, брендовите и артиклите со цел да придонесе за зголемување на продажбата и реализација на поставените таргети.

Услови за работа:

· Редовна месечна плата;

· Полно работно време- 40 часа;

· Работа на определено време;

· Пријатна работна атмосфера;

· Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

Потребни квалификации:

· Средно или високо образование;

· Возачка дозвола, Б категорија;

· Најмалку 1 година искуство како унапредувач;

· Комуникациски вештини;

· Познавање на англиски јазик;

Работни задачи:

· Гради добри односи на соработка со секое продажно место, врши проверка на залихите и роковите на производите на лагер во продажното место и договара спроведување на активности за подобрување на соработката во рамки на договорените услови за изложување на производите со купувачот.

· Врши посета на продажно место, договара и реализира застапеност, изложеност на брендови и артикли.

· Поставува и одржува сталажи, дисплеи и други видови на опрема за изложување на брендовите и артиклите во согласност со процедурите и стандардите.

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на Еуро Табак.

Краен рок за аплицирање: до 06.03.2023

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?