ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Логистика
JOB POST
01/11/2023 - 01/12/2023
ПОЗИЦИИ
1
Возач – доставувач

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Возач – доставувач

 

Услови за работа:

· Редовна месечна плата;

· Полно работно време – 40 часа;

· Работа на определено време со можност за продолжување на неопределено

· Пријатна работна атмосфера;

· Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

· Приватно здравствено осигурување;

 

Работни задачи:

· Управување со товарно возило;

· Одговара за квалитетна и ефикасна дистрибуција на стоки до купувачите на пазарот и до други организациски единици во компанијата со цел да бидат квалитетно и навремено услужени.

· Вршење достава на стоки до продажно место согласно планот за дистрибуција;

· Врши истовар и утовар според потребното;

· Одговара за навремено доставување на сервисни налози и фактури за возилото од надворешни сервиси до претпоставениот;

 

Потребни квалификации:

· Средно или високо образование;

· Возачка дозвола, Б и Ц категорија;

· Комуникациски вештини;

 

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на Еуро Табак.

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?