ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Логистика
JOB POST
23/02/2023 - 25/03/2023
ПОЗИЦИИ
1
Возач – доставувач (Скопје)

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Возач – доставувач

 

Услови за работа:

– Редовна месечна плата;

– Полно работно време- 40 часа;

– Пријатна работна атмосфера;

– Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

Работни задачи:

– Управување со товарно возило;

– Одговара за квалитетна и ефикасна дистрибуција на стоки до купувачите на пазарот и до други организациски единици во компанијата со цел да бидат квалитетно и навремено услужени.

– Вршење достава на стоки до продажно место согласно планот за дистрибуција;

– Врши истовар и утовар според потребното;

– Одговара за навремено доставување на сервисни налози и фактури за возилото од надворешни сервиси до претпоставениот;

Потребни квалификации:

– Средно или високо образование;

– Возачка дозвола, Б и Ц категорија;

– Комуникациски вештини;

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на Еуро Табак.

 

Краен рок за аплицирање: до 25.03.2023

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?