29/07/2017
Hell на Green Beach фестивал во Охрид
Euro Tabak

 

Енергетскиот пијалок Hell ја препозна енергијата, музиката и публиката на Green Beach фестивал во Охрид. И публиката го препозна Hell како свој енергетски пијалок. Одлична синергија!