30/06/2017
Национална Наградна игра на Чио чипс – “Вози МИНИ без ВОЗАЧКА”
Euro Tabak

 

Cool чипс организира и cool наградна игра. “Вози Мини без возачка!” e слоганот на оваа наградна игра во која што среќните добитници возат MINI велоспиед со автентичен дизајн.

Чио е број еден чипс во Европа, а во Македонија веќе го препознаваат како најквалитетен чипс од вистински компир и сончогледово масло.