ГРАД
Скопје, Македонија
ПЛАТА
ДОГОВОР
определено време
ОДДЕЛ
Логистика
JOB POST
14/05/2019 - 15/06/2019
ПОЗИЦИИ
1
Администратор/ка

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Администратор/ка во Скопје

 

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време- 40 часа;
 • Работа на определено време;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

 

Потребни квалификации:

 

 • Средно или високо образование;
 • Најмалку 2 години искуство во вршење на општи,

административни работи. Пожелно е искуство во

магацинско работење.

 • Добро познавање на работа на компјутер;
 • Искуство во работење со магацинска опрема;
 • Општо познавање на модерната комуникациска технологија;

 

Работни задачи:

 

Одговара за квалитетно и навремено изготвување на целокупната магацинска документација од прием до утовар на возило за достава. Врши прием по документи, проверува испорака на стоки и материјали во Централни магацини и ги врши сите административни и технички работи.

 

 

 • Контрола при прием на стоки и материјали
 • Управување со податоци и документација
 • Евиденција на стоки и материјали
 • Проверка и попис на залихи

 

 

 

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

 

Краен рок за аплицирање: до 15.06.2019

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?