ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Сектор за Човечки Ресурси
JOB POST
22/09/2020 - 22/10/2020
ПОЗИЦИИ
1
Хигиеничар Скопје

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Хигиеничар – Скопје

 

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време- 40 часа;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

 

Потребни квалификации:

 • Средно образование;
 • Најмалку 1 година искуство;
 • Комуникациски вештини;

 

Работни задачи:

 

 • Одржува хигиена во работните простории.
 • Одржува хигиена на санитарните чворови, инвентарот, прозорците и непосредната околина.
 • Ги снабдува тоалетите со тоалетна хартија, бришачи за раце, течен сапун и сл;
 • Одржува хигиена во магацин.

 

 

 • Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

 

Краен рок за аплицирање: до 22.10.2020 година.

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?