ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
Определено
ОДДЕЛ
Сметководство
JOB POST
05/10/2018 - 15/10/2018
ПОЗИЦИИ
1
КНИГОВОДИТЕЛ ЗА КУПУВАЧИ

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од КНИГОВОДИТЕЛ ЗА КУПУВАЧИ

 

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата
 • Полно работно време- 40 часа
 • Работа на определено време
 • Пријатна работна атмосфера
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства

 

Потребни квалификации:

 • ВСС / ССС, економска насока,
 • Најмалку 2 години работно искуство во финансии и/или книговодство,
 • Одлично познавање на MC office – word, Excel, Power point, Internet,
 • Основно познавање на деловниот Англиски јазик,
 • Искуство во работење со канцелариска опрема,
 • Општо познавање на модерната комуникациска технологија,
 • Одговорност, лојалност, професионалност

 

Цел на работното место

 

 • Одговара за навремена наплата на побарувањата од купувачите и за квалитетно контирање, книжење и ликвидирање на побарувањата.

Работни задачи:

 • Контира, книжи и ликвидира побарувања по купувачи,
 • Врши книжење на одобренија и задолженија на купувачи,
 • Jа ажурира базата на купувачите,
 • Врши контрола на фактури,
 • Подготвува неделни извештаи

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

 

Краен рок за аплицирање: до 15.10.2018

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?