ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Сметководство
JOB POST
17/08/2023 - 18/09/2023
ПОЗИЦИИ
1
Книговодител

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуро Tабак има потреба од Книговодител

 

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време – 40 часа;
 • Работа на определено време со можност за продолжување на неопределено
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;
 • Обуки за стручно усовршување;
 • Приватно здравствено осигурување;

 

Потребни квалификации:

 • Високо образование ( Економска насока);
 • Најмалку 2 години искуство во сметководство или финансии;
 • Комуникациски вештини;
 • Одлично познавање на MC Office – Excel, Word

 

Работни задачи:

 • Обработка на влезни/излезни фактури;
 • Контрола, книжење и архивирање благајна;
 • Контрола, печатење и архивирање документи и налози;
 • Менаџирање на сите книговодствени трансакции;
 • Контрола на уплати;
 • Пресметка и ликвидирање патни налози;
 • Комуникација со коминтенти и организациски единици;
 • Врши и други задачи по налог на претпоставениот.

 

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

 

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?