ГРАД
Скопје, Македонија
ПЛАТА
ДОГОВОР
определено време
ОДДЕЛ
Логистика
JOB POST
12/03/2019 - 12/04/2019
ПОЗИЦИИ
1
МАГАЦИНСКИ РАБОТНИК

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Магацински работник во Скопје

 

 

Цел на работното место

 

 • Носи, товара и истовара стоки и материјали во магацинот, врши редење, складирање, пакување и препакување со цел да подготви стоки и материјали за достава

 

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време- 40 часа;
 • Работа на определено време;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

 

Потребни квалификации:

 • Средно образование;
 • Возачка дозвола, Б и Ц категорија
 • Најмалку 1 година искуство на иста или слична позиција
 • Општо познавање на модерната комуникациска технологија

 

Работни задачи:

 • Истоварање и складирање на стока при прием во магацинот
 • Издавање на стока од магацинот
 • Товарање на стока во возила за транспорт
 • Одржување на ред и хигиена во магацинот
 • Почитување на правилата и процедурите во работењето

 

Како да аплицирате?

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

 

*Сите некомплетни апликации нема да бидат разгледувани

 

Краен рок за аплицирање: до  12.04.2019

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?