ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Логистика
JOB POST
25/10/2023 - 25/11/2023
ПОЗИЦИИ
1
Магацински работник ( Определено време )

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Магацински работник на определено време од 3 месеци.

 

Цел на работното место:

Носи, товара и истовара стоки и материјали во магацинот, врши редење, складирање, пакување и препакување со цел да подготви стоки и материјали за достава.

 

Услови за работа и бенефиции:

· Редовна месечна плата;

· Полно работно време – 40 часа;

· Работа на определено време со можност за продолжување на неопределено

· Пријатна работна атмосфера;

· Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

 

Потребни квалификации:

· Пожелно е 1 година искуство во вршење на општи, физички работи

· Општо познавање на модерната комуникациска технологија

 

Работни задачи:

· Реди, пакува и означува стоки и материјали со цел да ги подготви за испорака.

· Рачно растовара и утовара стоки од и во транспортни возила и камиони.

· Преместува, прередува и распределува стоки и материјали во магацинот.

· Врши сортирање, пакување и препакување.

· Прима, пренесува и отстранува растур, оштетени стоки и материјали, кало и друг вид на отпад

 

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на Еуро Табак.

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?