ГРАД
Кочани
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Продажба
JOB POST
16/09/2022 - 16/10/2022
ПОЗИЦИИ
1
Раководител на продажен центар – Кочани

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Раководител на продажен центар – Кочани

Цел на работното место:

 • Гарантира спроведување на ефикасна продажба и дистрибуција на стоки до купувачите. Ги раководи, планира, организира, насочува и контролира сите деловни, административни, продажни и дистрибутивни активности на продажниот центар на зададената продажна територија. Гарантира реализација на продажните цели и резултати. Спроведува активности за зголемување на продажните резултати и учество во пазарниот сегмент.

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време- 40 часа;
 • Работа на определено време;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

Потребни квалификации:

 • Средно или високо образование;
 • Возачка дозвола, Б категорија;
 • Најмалку 5 – 7 години работно искуство во продажба и дистрибуција, од кои најмалку 3 години како раководител или тим лидер во продажба.
 • Комуникациски вештини;
 • Добро познавање на деловниот Англиски јазик
 • Искуство во работење со канцелариска опрема;
 • Општо познавање на модерната комуникациска технологија;
 • Способност за управување со патничко и товарно возило;

Работни задачи:

 

 • Управување и водење на продажен центар и продажна сила;
 • Унапредување на продажба
 • Управување со готовински средства
 • Управување со документација
 • Анализа и корективни мерки
 • Маркетинг и маркетинг материјали
 • Надзор и контрола
 • Извештаи
 • Договори со купувачи
 • Законска регулатива и процедури
 • Управување со луѓе

 

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

Краен рок за аплицирање: до 16.10.2022

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?