ГРАД
Тетово
ПЛАТА
ДОГОВОР
Определено
ОДДЕЛ
Продажба
JOB POST
28/11/2018 - 28/12/2018
ПОЗИЦИИ
1
Раководител на продажен центар

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

Еуротабак има потреба од Раководител на продажниот центар во Тетово

Услови за работа:

– Редовна месечна плата

-Полно работно време- 40 часа

-Работа на определено време

-Пријатна работна атмосфера

-Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства

 

Потребни квалификации:

-Средно или високо образование;

-Возачка дозвола, Б категорија;

-Најмалку 3 години работно искуство во продажба и дистрибуција;

– Добро познавање на англиски јазик;

– Искуство во работење со канцелариска опрема;

– Општо познавање на модерната комуникациска технологија;

 

Работни задачи:

-Гарантира спроведување на ефикасна продажба и дистрибуција на стоки до купувачите;

-Ги раководи, планира, организира, насочува и контролира сите деловни, административни, продажни и дистрибутивни активности на продажниот центар на зададената продажна територија;

– Гарантира реализација на продажните цели и резултати;

– Спроведува активности за зголемување на продажните резултати и учество во пазарниот сегмент.

 

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

 

Краен рок за аплицирање: до 28.12.2018

 

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?