ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Финансии
JOB POST
13/06/2024 - 13/07/2024
ПОЗИЦИИ
1
Референт во финансии

Еуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи

              ЕУРОТАБАК ИМА ПОТРЕБА ОД РЕФЕРЕНТ ВО ФИНАНСИИ

Цел на работното место:

Одговара за работење со финансиските и сметководствените информации на организацијата, со што овозможува носење на информирани одлуки.

Работни задачи:

 • Врши усогласување на картици со комитенти, изготвува записници и конфирмации;
 • Книжи изводи и контактира со комитенти;

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата
 • Полно работно време- 40 часа
 • Работа на определено време со можност за продолжување на неопределено
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства
 • Приватно здравствено осигурување
 • Континуирани обуки и стручно доусовршување

Потребни квалификации:

 • Високо обраозвание (Економска насока)
 • Најмалку 1 година искуство во финансии или сметководство
 • Комуникациски вештини
 • Познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на MC Office- Excell, Word


Како да аплицирате:

    Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?