ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Финансии
JOB POST
30/01/2024 - 29/02/2024
ПОЗИЦИИ
1
Референт

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

Еуротабак има потреба од Референт во секторот Финансии.

Цел на работното место:

Одговара за работење со финансиските и сметководствените информации на организацијата, со што овозможува носење на информирани одлуки. Анализира стабилност на компанијата и доставува финансиски информации до останатите деловни единици, со што им овозможува да прават буџетирања и да носат одлуки.

Услови за работа и бенефиции:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време – 40 часа;
 • Работа на определено време со можност за продолжување на неопределено
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;
 • Приватно здравствено осигурување;
 • Континуирани обуки и стручно доусовршување

Потребни квалификации:

 • Високо образование ( Економска насока);
 • Најмалку 2 години искуство во финансии или сметководство;
 • Комуникациски вештини;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Одлично познавање на MC Office – Excel, Word

Работни задачи:

 • Врши усогласување на картици со коминтенти, изготвува записници и конфирмации
 • Книжи изводи и контактира со коминтенти

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на Еуро Табак.

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?