ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
Определено
ОДДЕЛ
Информатичка технологија
JOB POST
27/09/2018 - 20/10/2018
ПОЗИЦИИ
1
СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР-СКОПЈЕ

Еуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

Во предвид ќе бидат земени само оние апликации направени преку нашата веб страна  :  http://eurotabak.com.mk/kariera/   и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

 

 

Обезбедува квалитетно одржување на функционалноста на информациските системи во компанијата со цел да придонесе во зголемувањето на ефикасноста, обезбедувајќи квалитетна помош и поддршка за корисниците.

 

 Одговорности како Систем администратор :

 • Гарантира ефикасно и квалитетно одржување на информациските системи, лоцира и отстранува проблеми.
 • Го управува Сервер-от, го одржува, отвара акаунти за нови корисници, контролира back-up процеси, дава дозволи за пристап на одредени корисници или групи корисници кон конкретни бази на податоци.
 • Спроведува редовни и периодични процедури: back-up, restore, security, clean-up, итн.
 • Ја администрира мрежната инфраструктура (LAN, WAN, Active Directory, DNS, DHCP).
 • Ги одржува, контролира и надградува серверите (маил сервер, Интернет сервер, file сервер).

 

Проектен менаџмент

 • Учествува во идентификација и анализа на потреби од развој на системот, подготвува и предлага развојни концепти.

 

Поддршка за корисниците

 • Обезбедува техничка поддршка за потребите на корисниците.
 • Учествува во подготовки и спроведување на обуки за корисниците.

 

Документација

 • Изработува упатства за корисниците на системот.

 

 Ако сметате дека :

 • Вие сте тимски играч
 • Сакате работа во динамична средина

Тогаш сте личноста за оваа работна позиција!

 

За возврат Еуро Табак нуди :

 • Можност за професионален и личен развој
 • Пријатна и пријателска работна средина
 • Постојано вработување и конкурентна плата
 • Динамична работа
ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?