ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Човечки ресурси
JOB POST
19/12/2023 - 15/01/2024
ПОЗИЦИИ
1
Специјалист за човечки ресурси (замена за породилно отсуство)

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

Еуротабак има потреба од Специјалист за човечки ресурси (замена за породилно отсуство).

Цел на работното место:

Директна соработка со Менаџерот за HR и важна улога во HR секторот. HR Специјалистот го поддржува HR тимот во дневни оперативни и административни задачи и одговорности.

Работни задачи:

 • Асистирање при имплементација на HR процеси
 • Креирање и менаџирање на сите документи при вработување, трансфер и прекин на работен однос
 • Соработка при имплементирање на сите евалуации/извештаи од страна на HR секторот
 • Поддршка при регрутација на нови вработени
 • Одговорност за менаџирање на отсуства и присуства
 • Поддршка на HR софтверот, вклучувајќи оддржување и администарција на досиеа на вработени
 • Подготовки на HR новости
 • Соработка во развој на вработени и подобрување на плановите за обуки
 • Соработка со Менаџер за унапредување на организациската култура, бизнис стратегијата и профилите на таленти потребни

 

Услови за работа и бенефиции:

 • Конкурентна и фер плата
 • Млад, посветен и мотивиран тим
 • Развој на вештини и можности за раст во кариера
 • Флексибилност во работењето и работното време
 • Забавна, транспарентна и полна со почит работна атмосфера

 

Потребни квалификации:

 • Неопходно високо образование
 • Искуство на слична работна позиција или слични одговорности
 • Одлични организациони и комуникативни способноисти
 • Основно познавање на Англиски јазик
 • Професионалност

 

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на Еуро Табак.

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?