ГРАД
Куманово
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Продажба
JOB POST
25/10/2023 - 25/11/2023
ПОЗИЦИИ
1
Теренски комерцијален референт – Куманово

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Теренски комерцијален референт – Куманово

 

Услови за работа:

· Редовна месечна плата;

· Полно работно време – 40 часа;

· Работа на определено време со можност за продолжување на неопределено

· Пријатна работна атмосфера;

· Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

· Приватно здравствено осигурување;

 

Потребни квалификации:

· Средно или високо образование;

· Возачка дозвола, Б категорија;

· Најмалку 1 година искуство во продажба;

· Комуникациски вештини;

· Општо познавање на модерната комуникациска технологија;

 

Работни задачи:

· Планирање и организирање на продажни активности;

· Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата;

· Развивање и одржување на односите со клиентите;

· Прием на нарачки и наплата;

· Изработка на потребна документација

 

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на Еуро Табак.

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?