ГРАД
Куманово
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Продажба
JOB POST
23/06/2022 - 23/07/2022
ПОЗИЦИИ
1
Теренски комерцијален референт за Куманово

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи. 

Еуротабак има потреба од Теренски комерцијален референт – Куманово  

Услови за работа: 

 • Редовна месечна плата; 
 • Полно работно време- 40 часа; 
 • Работа на определено време; 
 • Пријатна работна атмосфера; 
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

Потребни квалификации: 

 • Средно или високо образование; 
 • Возачка дозвола, Б категорија; 
 • Најмалку 1 година искуство во продажба; 
 • Комуникациски  вештини; 
 • Познавање на англиски јазик; 
 • Искуство во работење со канцелариска опрема; 
 • Општо познавање на модерната комуникациска технологија;

Работни задачи: 

 • Планирање и организирање на продажни активности; 
 • Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата; 
 • Развивање и одржување на односите со клиентите; 
 • Прием на нарачки и наплата; 
 • Изработка на потребна документација 

Како да аплицирате: 

    Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак. 

Краен рок за аплицирање: до 23.07.2022 

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?