ГРАД
Кавадарци
ПЛАТА
ДОГОВОР
Определено
ОДДЕЛ
Продажба
JOB POST
05/09/2018 - 15/09/2018
ПОЗИЦИИ
1
ТЕРЕНСКИ КОМЕРЦИЈАЛЕН РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР – КАВАДАРЦИ

Еуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Во предвид ќе бидат земени само оние апликации направени преку нашата веб страна :  http://eurotabak.com.mk/kariera/  и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

 

Одговара за остварување на конкретни продажни резултати, за обезбедување на присутност и достапност на асортиманот и на брендовите и артиклите на компанијата на продажните места со цел да придонесе за зголемување на продажбата.

 

 

Одговорности како Теренски комерцијален референт (ТКР):

 • Продажба и наплата преку следење на рут планови
 • Развој на продажбата
 • Преговарање и договарање со купувачи
 • Управување со документација

Ако сметате дека :

 • Вие сте тимски играч
 • Сакате работа во динамична средина
 • Ако гарантирате добро управување со возилото на пат, почитувајќи ги доследно прописите за безбедност во сообраќајот

 

За возврат Еуро Табак нуди :

 • Можност за професионален и личен развој
 • Пријатна и пријателска работна средина
 • Постојано вработување и конкурентна плата
 • Динамична работа

 

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?