ГРАД
Струмица
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Продажба
JOB POST
15/06/2021 - 07/07/2021
ПОЗИЦИИ
УНАПРЕДУВАЧ/КА НА ПРОДАЖБА

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Унапредувач/ка на продажба во Струмица

 

Цел на работното место

  • Одговара за остварување на висока изложеност и видливост на асортиманот, брендовите и артиклите со цел да придонесе за зголемување на продажбата и реализација на поставените таргети.

 

Услови за работа:

  • Редовна месечна плата;
  • Полно работно време- 40 часа;
  • Работа на определено време;
  • Пријатна работна атмосфера;
  • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

 

Потребни квалификации:

  • Средно или високо образование;
  • Возачка дозвола, Б категорија
  • Најмалку 1 година искуство на иста или слична позиција
  • Познавање на англиски јазик
  • Користење на модерната комуникациска технологија

 

Работни задачи:

  • Унапредување на продажбата
  • Остварување на теренски активности
  • Поставување и одржување на опрема за изложување на брендови
  • Нуди предлози за можна соработка со продажни места
  • Проверка на залихите и роковите на производите
  • Развивање и одржување на односите со клиентите;

 

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

 

Краен рок за аплицирање: до 07.07.2021

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?