ГРАД
Скопје, Македонија
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Продажба
JOB POST
25/08/2020 - 25/09/2020
ПОЗИЦИИ
2
УНАПРЕДУВАЧ/КА НА ПРОДАЖБА

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Унапредувач/ка на продажба во Скопје

 

Цел на работното место

 • Одговара за остварување на висока изложеност и видливост на асортиманот, брендовите и артиклите со цел да придонесе за зголемување на продажбата и реализација на поставените таргети.

 

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време- 40 часа;
 • Работа на определено време;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

 

Потребни квалификации:

 • Средно или високо образование;
 • Возачка дозвола, Б категорија
 • Најмалку 1 година искуство на иста или слична позиција
 • Познавање на англиски јазик
 • Користење на модерната комуникациска технологија

 

Работни задачи:

 • Унапредување на продажбата
 • Остварување на теренски активности
 • Поставување и одржување на опрема за изложување на брендови
 • Нуди предлози за можна соработка со продажни места
 • Проверка на залихите и роковите на производите
 • Развивање и одржување на односите со клиентите;

 

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

 

Краен рок за аплицирање: до 25.09.2020

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?